Spandoeken en bedrukte doeken bestellen

Spandoeken en bedrukte doeken bestellen kunt u het snelste en voordelig bij Mijnreclamevlag. Als specialist van het bedrukken en afwerken van alle soorten doeken maken wij professioneel uw spandoeken, bouwhekdoeken, dranghekdoeken, detectiepoorthoezen, tafelkleden en megadoeken. Wij kunnen ze maken van diverse materialen zoals glanspoly maar ook pvc en mesh. Voor spandoeken leveren wij ook de bijbehorende aluminium frames indien gewenst. Tevens kunnen wij voor u de montage verzorgen.

Naast de verschillende materialen zijn er ook nog verschillende afwerkingen mogelijk voor uw spandoeken. Zo maken wij ze met ringen op de hoeken of ringen iedere 30cm, D-ringen op de hoeken zodat ze makkelijk zijn op te spannen met touw tevens kunnen wij een touw boven en ander innaaien met een overlengte van 2m1 op alle hoeken zodat je geen los touw meer nodig hebt. Deze laatste worden veel besteld door verschillende grote winkel ketens zo kunnen ze bijna overal worden opgehangen zonder extra benodigdheden.

Spandoeken en bedrukte doeken bestellen kunt u direct bij ons. In 3 stappen heeft u direct offerte en kunt u gelijk bestellen of offerte via de mail ontvangen.