Levertijd
De producten van Mijn Reclamevlag zijn maatwerk en aan de hand van specificaties van de klant geproduceerd. De producten liggen dus niet op voorraad. De levertijd is daardoor minimaal twee weken.

Proces
Na akkoord op prijs ontvangt u een ontwerp/drukproef ter akkoord. Na akkoord start de productie en hebben wij twee weken later het artikel in huis. Wij zullen de order bij binnenkomst per direct bij PostNL aanbieden en u hiervan op de hoogte stellen.

We proberen je bestelling in één pakket te verzenden. Bevat je bestelling artikelen met verschillende levertijden of komen de artikelen uit verschillende magazijnen, dan wordt je bestelling soms gesplitst in meerdere bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de verzendkosten. Hierover wordt voor verzending telefonisch of per e-mail contact met je opgenomen.

Verzendkosten
Mijn Reclamevlag rekent geen verzendkosten binnen Nederland en België.

Verzending buiten Nederland
Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland en België? Uiteraard kunnen wij uw vlaggen c.q. bestelling ook wereldwijd verzenden. Daarvoor zullen wij uitsluitend de kostprijs in rekening brengen.

Buiten de EU worden eventueel invoer- of douanerechten berekend. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door het land van bezorging. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten. Als je wilt weten in hoeverre je deze kosten moet betalen, dien je contact op te nemen met de douane van het betreffende land.