Vlaggetjes bedrukken Mijnreclamevlag
Vlaggetjes bedrukken met uw huisstijl of logo….. een uitstekend idee voor wie meer aan de naamsbekendheid van zijn bedrijf wil doen. Bedrukte vlaggen vallen immers enorm op, gaan lang mee en de productiekosten zijn relatief laag. Een duurzame investering dus. Maar waar kunt u bij het proces van vlaggetjes bedrukken nu het beste op letten?

Vlaggetjes bedrukken…. waarom zou u?

Een met uw logo bedrukte vlag die de bezoekers welkom heet bij de ingang van uw bedrijf, een vrolijk in uw huiskleuren wapperende vlag op een beurs…. Wat de gelegenheid ook is, met een gepersonaliseerde vlag kunt u compleet uw eigen sfeer én herkenning creëren. Bovendien investeert u eenmalig in iets wat jarenlang kan blijven hangen en in een handomdraai op te pakken en te verplaatsen is. Wedden dat uw organisatie hiermee opvalt en duidelijk herkenbaar is?

Welke soorten vlaggetjes bedrukken?

U kunt het zo gek niet bedenken of de gelegenheid leent zich voor vlaggetjes bedrukken. Met uw logo of huisstijl. Daarom bieden wij ook een zeer ruime keuze in vlaggen. Staat de gewenste afmeting er niet bij en vraagt u zich af of we andere formaten leveren of heeft u vragen? Als u belt, mailt of chat met ons, dan vertellen wij u dit graag. Onderstaand een overzicht van de verschillende vlaggetjes die wij bedrukken.

Reclamevlaggen Mijnreclamevlag

Vlaggen

Die mooie in de wind wapperende vlag aan de mast, herkenbaar en aandacht trekkend. Deze reclamevlaggen zijn een uitstekende manier om doorlopend te werken aan uw naamsbekendheid. Want eenmaal opgehangen, heeft u er geen omkijken naar!

Stel uw eigen reclamevlag samen


Banieren Mijnreclamevlag

Banieren

Baniervlaggen, ook wel banners genoemd, zijn ideaal als er geen wind staat. Deze langwerpige doeken blijven namelijk niet als een vlag slap naar beneden hangen. Ook heel mooi als u meerdere bedrukte vlaggetjes in verschillende kleuren combineert.

Stel uw eigen baniervlag samen


Winkelvlaggen bedrukken met uw logo reclame

Winkelvlaggen

Het is altijd zo’n mooi gezicht…. Die kleurige, wapperende vlaggen aan de gevel van een winkel. Winkelvlaggen hebben de schuine punt naar boven, waardoor de vlag altijd mooi naar beneden hangt en de opdruk altijd goed zichtbaar is.

Stel uw eigen winkelvlag samen


Beachvlag Mijnreclamevlag

Beachvlaggen

De tijd dat beachvlaggen alleen op het strand voorkwamen, is allang voorbij. En terecht, want beachflags of federvlaggen zijn de ideale reclamemaker voor binnen én buiten. Makkelijk mee te nemen en op te zetten met de meegeleverde luxe draagtas en stokken.

Stel uw eigen beachvlag samen


Zwaaivlaggen bedrukken met uw logo

Zwaaivlaggen

Stelt u zich eens voor…. een Sinterklaasintocht, bedrijfsfeest, sportieve wedstrijd, demonstratie of sponsorloop op school. Dan is het toch enig als de bezoekers of supporters langs de kant met papieren of stoffen zwaaivlaggen staan te zwaaien?

Stel uw eigen zwaaivlag samen


Autovlag bedrukken - Mijnreclamevlag

Autovlaggen

Of u het nu wilt inzetten als reclame, wilt gebruiken tijdens uw puzzelrit of op een luxe trouwauto…. Onze autovlaggen vallen gegarandeerd op! Standaard geleverd met zeer stevige luxe autovlagstok, zodat zelfs de ergste wind de stok niet doet doorbuigen.

Stel uw eigen autovlag samen


Puntvlaggen bedrukken - Mijnreclamevlag

Puntvlaggen

Wilt u net een ander effect dan een rechthoekige vlag, denkt u dan eens aan het laten bedrukken van puntvlaggen. Ideaal te gebruiken als clubvlaggen, als puntige wimpeltjes tijdens een evenement of bijvoorbeeld voor uw watersportvereniging.

Stel uw eigen puntvlag samen


Golf hole vlaggen - Mijnreclamevlag

Golf hole vlaggen

Natuurlijk geven ze handig de windrichting aan, maar waarom zouden de golf hole vlaggen ook niet uw logo of reclame kunnen dragen? Aandacht verzekerd! En ziet u hoe de bedrukte golfvlaggen met de wind meedraaien dankzij de meegeleverde tubelock?

Stel uw eigen golf hole vlag samen


Tafelvlaggen met uw logo bedrukken - Mijnreclamevlag

Tafelvlaggen

Met een bedrukte tafelvlag zet u gegarandeerd een blijvende herinnering op tafel. Ideaal tijdens bijeenkomsten, vergaderingen, jubilea of andere bijzondere gelegenheden. Verkrijgbaar in meerdere formaten, afwerkingen en soorten materialen.

Stel uw eigen tafelvlag samen


Wimpels - Mijnreclamevlag

Wimpels

Wist u dat Nederland van oudsher al een typisch land van wimpels is? De lange, smalle vlag die zelfstandig bovenin hangt en net iets langer is dan de helft van de mast, is vaak dan ook schitterend om te zien. Laat staan als uw reclame of logo erop staat!

Stel uw eigen wimpel samen


Bootvlag - Mijnreclamevlag

Bootvlaggen

Vlaggen die in de nautische sector worden gebruikt, stellen hoge eisen aan het materiaal. Speciaal voor deze bootvlaggen maken wij gebruik van stevig en hoogwaardig spunpoly dat op katoen lijkt. Zo gaan deze ‘geusjes’ of scheepsvlaggen lekker lang mee.

Stel uw eigen bootvlag samen


Vlaggenlijnen-papier - Mijnreclamevlag

Vlaggenlijnen

Of ze nu van brandvertragend papier worden gemaakt of van weersbestendig en duurzaam stof….. vrolijk bedrukte vlaggenlijnen fleuren ieder evenement, bedrijf of winkel op. Leverbaar in verschillende formaten, kleuren, stansvormen en bedrukkingen.

Stel uw eigen vlaggenlijnen samen


Cocktailvlaggetjes - Mijnreclamevlag

Cocktailvlaggetjes

Wat een vrolijke opsteker…. Bedrukte cocktailprikkers bedrukt met uw logo of reclame fleuren ieder feest op. Van borrel tot haringparty! Hygiënisch geproduceerd op licht glanzend papier dat beter tegen vocht kan en voorzien van een stevige houten prikker.

Stel uw eigen cocktailvlaggetjes samen


Vlaggetjes bedrukken: op welk materiaal?

Uw vlaggetjes bedrukken? Dan wilt u natuurlijk dat deze lang meegaan. Dat snappen we en daarom maken wij alleen en exclusief gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken wij voor de meeste vlaggen 115 gr/m2 glanspolyester dat heel goed in full colour kan worden bedrukt en 3-draads geweven is. Voordeel is dat het doek hierdoor niet rafelt. Wilt u de vlaggen binnen gebruiken? Dan is satijn of papier natuurlijk ook een optie.

Mooie vlaggetjes bedrukken: onze 5 tips

 • Vlaggetjes bedrukken? Dan is het belangrijk om het materiaal met zorg te kiezen. Gebruikt u de vlag een enkele keer en alleen binnen, dan kunt u volstaan met standaard materialen die u beschermt tegen slecht weer. Wilt u een meer luxe uitstraling of een vlag die langer meegaat? Kies dan voor de beste kwaliteit. Weer of geen weer is dan geen enkel probleem!
 • Ook de plek voor uw nieuwe vlag, mag met zorg uitgekozen worden. Het zou toch immers zonde zijn als u uw nieuwe vlag door die enorme boom van de buurman in gescheurde stukjes ziet verdwijnen. Of die oh zo mooie beachvlag tegen een stroomkabel aan waait.
 • Een vlag wappert toch vaak een beetje op afstand. Daarom is het bij vlaggetjes bedrukken goed om na te denken over een helder, krachtig en heel duidelijk ontwerp. Een opvallend logo of tekening in felle kleuren bijvoorbeeld doet het altijd goed.
 • Om uw vlag het langste mooi te houden, kunt u deze het beste heel voorzichtig wassen, met bijvoorbeeld een fijnwasprogramma. Vouw de vlaggen na het wassen zeker niet nat op en leg ze niet nat weg. Als u de bedrukte vlaggen laat drogen terwijl ze uithangen, blijven de kleuren veel langer mooi!
 • Vlaggetjes bedrukken, maar geen idee met wat? Of heeft u moeite met een ontwerp? Wist u dat wij u hier graag bij ondersteunen? Wij maken graag vrijblijvend meerdere ontwerpen voor u.

Waarom je vlaggen laten bedrukken bij Mijnreclamevlag?

 • Beste kwaliteit materialen
 • Jarenlange specialisatie in de zakelijke markt
 • Zeer groot en gevarieerd assortiment
 • Gratis controle van uw grafische bestanden
 • Binnen 1 minuut uw offerte
 • Direct uw bestelling doen
 • Online en telefonische klantenservice
 • Zeer concurrerende prijs-kwaliteitverhouding
 • GRATIS verzending binnen heel Nederland en België!!
 • Verzending wereldwijd mogelijk op basis van kostprijs
 • Vlaggetjes bedrukken met 2 weken levertijd

Start uw offerte aanvraag