Bootvlaggen bedrukken

Bootvlaggen bedrukken

Vanaf: € 1,21 p/st.

Opmaakmodellen

  • snelle levering
  • gratis bestandcontrole
  • laagste prijs
  • ruime ervaring
  • persoonlijk begeleiding proces

Bootvlaggen direct te bestellen in alle formaten

Direct in 3 korte stappen online offerte voor uw Bootvlaggen 160 gr/m2 spunpoly spun. Alle formaten en aantallen direct online te bestellen en of offerte op de mail. Wij zijn de specialist voor al uw vlaggen en het bedrukken van uw reclame op doek. Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen? Bel of mail ons direct.

Formaat
Aantal
Kleuren* * Verhoog het aantal voor meer kleur opties
Levertijd (toeslag op totaal)
Ontwerp
Overzicht
Formaat
Kleuren
Aantal
Stuk prijs
Sub totaal
Btw (21%)
Totaal
Via iDeal (-5%)

Start Design

×
Artikelnummer: MR-bootvlag Categorieën: ,

Bootvlaggen bedrukken direct offerte en gelijk te bestellen

Mijnreclamevlag.nl is voor al uw vlaggen de juiste leverancier, naast het bedrukken van Tafelvlaggen, Banners, Cocktailprikkers, vlaggenlijnen enz. kunt u bij ons terecht voor bootvlaggen bedrukken.

Nederland is een uniek land; geen land ter wereld biedt zo veel verschillende mogelijkheden om te genieten van het water. Op meren, rivieren, kanalen, groot binnenwater en op zee.

Heeft u altijd al een eigen vlag voor uw boot willen laten bedrukken?
Pak nu uw kans!

U ontvangt direct een offerte voor het bedrukken van uw bootvlaggen.

Bootvlaggen bedrukken wij op 160gr/m2 spunpoly in drie korte stappen.

  1. kies uw hoofdcategorie
  2. kies de maten, kleuren en aantal
  3. Vul uw gegevens in en vraag direct de offerte aan.

Tevens kunt u ook direct uw vlaggen online bestellen. Makkelijker kunnen wij het niet maken voor u. Mijnreclamevlag.nl is de vlagspecialist voor al uw vlaggen en bedrukte doeksoorten.
Standaard maken wij onze bootvlaggen van 160gr/m2 spun ofwel spunpoly van de beste kwaliteit. Bootvlaggen werken wij standaard af met stevig koord en lusje en uiteraard rondom gezoomd en dubbel gestikt!

 

Wat zijn Bootvlaggen?

Bootvlaggen zijn in feite een door de vlaggenmarkt bedachte naam. In feite kan iedere vlag fungeren als bootvlag. Echter in de nautische sector is er een enorme hang naar vlaggen van katoen. Vroeger werden vlaggen gemaakt van katoen. Inmiddels worden vlaggen al jaren niet meer gemaakt van katoen. Speciaal voor de nautische sector maken wij vlaggen die er uitzien als katoen, echter zijn ze gemaakt van een speciaal bewerkte polyester draad die eruit ziet alsof deze van katoen is. Tevens wordt met bootvlaggen in de markt bedoeld de kleinere soort vlaggen. Maar er zijn genoeg schepen waarop zeer grote vlaggen hangen. Wij maken bootvlaggen dus echt van de beste kwaliteit vlaggendoek 160gr/m2 spunpoly die sprekend lijkt op katoen. Spunpoly gaat langer mee dan andere doeksoorten.

Aangezien vlaggen op schepen bijna altijd aan een vlaggenstok worden gehangen maken wij ze in tegenstelling tot grote reclamevlaggen altijd met stevig koord en lus. Op open water is altijd meer wind. Deze bootvlaggen zijn net wat steviger dan de standaard reclamevlaggen en ze gaan dus net wat langer mee. Andere benamingen voor deze vlag zijn scheepsvlaggen en geus.

 

Drukkwaliteit vlaggen

Wij maken uw vlaggen met de beste druk kwaliteit in de markt. Op spunpoly kan men in feite alleen zeefdrukken om een goede doordruk te krijgen naar de andere zijde. Dit geeft een prachtig resultaat op uw bootvlag. Tegenwoordig kunnen wij voor kleine oplages ook aan beide zeiden digitaal full-colour bedrukken.

 

Doeksoorten vlaggen

Standaard gebruiken wij het meest gebruikte doeksoort voor vlaggen namelijk 115gr/m2 polyglans. Echter voor deze bootvlaggen maken wij van het traditionele en extra stevige doeksoort 160gr/m2 spunpoly. Dit doeksoort heeft wat meer zaken om rekening mee te houden. De bootvlaggen kunnen uitsluitend worden bedrukt met 1 tot 4 volle kleuren zeefdruk. Dus geen full color en geen kleurverloop van licht naar donker enz. Voor de kleuren hebben wij ook opgave van de kleuren in PMS .. C kleuren nodig, eventueel kunnen wij u hierbij helpen. Bij kleine oplages kunnen wij dus wel full-colour drukken. Spunpoly is het vlaggendoek dat heel erg lijkt op katoen. Vlaggen van katoen word door niemand meer gemaakt, maar meestal denkt men dat deze spun vlaggen van katoen zijn gemaakt.

 

Formaten bootvlaggen bedrukken:

  • 20x30cm       Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 50 stuks
  • 30x45cm       Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 50 stuks
  • 40x60cm       Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 50 stuks
  • 50x75cm       Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 50 stuks
  • 60x90cm       Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 50 stuks
  • 70x100cm     Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks
  • 80x120cm     Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks
  • 100x150cm   Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks
  • 120x180cm   Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks
  • 150x225cm   Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks
  • 200x300cm   Bij 1 t/m 4 kleuren zeefdruk, minimale afname 5 stuks

U kunt kiezen uit 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren of 4 kleuren de bootvlaggen worden bedrukt in zeefdruk of bij kleine aantallen full colour digitaal dat laatste kan al vanaf 1 bootvlag.

 

Soorten vlaggen

Er zijn veel benamingen voor de verschillende vlaggen. Soms zijn er officiële benamingen maar vaak worden benamingen door elkaar gebruikt. Zo wordt een kleine vlag op een boot, afhankelijk van de plaats op de boot bootvlag genoemd maar ook geus of geusje. Aan een vlaggenstok aan de gevel wordt een vlag ook wel gevelvlag genoemd en in een vlaggenmast, u raadt het al: mastvlag! Wij leveren onze vlaggen altijd standaard met ons eigen waslabel. Indien u dat niet wenst graag nadrukkelijk aangeven aan ons.

 

Onze klanten

Onze bootvlaggen bedrukt worden vooral verkocht aan watersportverenigingen, jachthavens en klanten uit de beroepsvaart. Als particulier bent u natuurlijk ook altijd welkom om een bootvlag te laten bedrukken.

 

De regels voor een bootvlag:

Volgens de vlaggenenetiquette mag de vlag op een boot alleen overdag gehesen zijn, wanneer er bemanning aan boord is. Daarnaast moet de hoogte van uw vlag minimaal 6% van de lengte van uw boot zijn. De vlag moet worden gehesen aan een vlaggenstok.

Laat uw Bootvlaggen voordelig en snel bedrukken bij Mijnreclamevlag.nl. Lees hier waarom je een vlag moet kopen bij MijnReclamevlag.nl.