Zwaaivlaggetjes bedrukken met uw logo of reclame slogan? Mijn ReclameVlag bedrukt vlaggetjes van papier en van stof in diverse formaten. Zwaaivlaggetjes bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop. Goedkope zwaaivlaggetjes van papier zijn perfect voor bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht of demonstraties. De duurdere grotere zwaaivlaggetjes van stof zijn ook geschikt als supportersvlaggen en kunnen tegen een regenbuitje.

 

Papieren zwaaivlaggetjes bedrukken

zwaaivlaggetjes bedrukken
Zwaai vlaggen van papier laten bedrukken? De zwaaivlaggetjes van papier kunt u voordelig bestellen bij Mijnreclamevlag. Papieren zwaaivlaggetjes maken wij in verschillende formaten. Wij maken deze zwaaivlaggen van MC coated papier. MC staat voor Machine Coated het papier is extra mooi glad en licht glanzend. Door het gladdere papier kan het ook beter tegen een beetje regen. Bij de twee kleinste formaten is het stokje van de zwaaivlag 40cm lang en bij het grootste formaat is het stokje 50cm lang.

Onze zwaaivlaggetjes worden automatisch geproduceerd vandaar dat wij ze zo voordelig kunnen aanbieden en hoe meer u afneemt in 1 keer des te goedkoper zijn de papieren vlaggetjes.

Bekijk alle mogelijkheden van de papieren zwaaivlaggetjes

 

Zwaaivlaggen van stof

Zwaaivlaggen van stof laten bedrukken? De zwaaivlaggetjes van stof kunt u voordelig bestellen bij Mijnreclamevlag. Wij kunnen alle formaten stoffen zwaaivlag voor u maken en in aantallen vanaf 1 stuks tot vele duizenden stuks.

Zwaaivlaggen van stof zien er mooi uit, gaan lang mee en zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Zwaaivlaggen worden ook veel gebruikt bij demonstraties als demonstratievlag. Zwaai met de voor u persoonlijk bedrukte zwaaivlaggen naar uw favoriete sporter of laat anderen reclame voor uw merk of product maken met deze mooie vlaggen. Al onze zwaaivlaggen leveren wij standaard met stok. De zwaaivlaggen van stof hebben een doordruk van bijna 100% waardoor ze vanaf beide zijden goed leesbaar zijn.

Bekijk alle mogelijkheden voor het bestellen van Zwaaivlaggen van stof

 

Zwaaivlaggetjes bestellen

Voor de kleinere zwaaivlaggetjes is de lengte van de stok twee keer zo lang als de hoogte van de vlag. Voor de grote zwaaivlaggen is de stok die wij meeleveren anderhalf keer de hoogte van de vlag. Wij leveren onze papieren zwaaivlaggetjes en zwaaivlaggen van stof aan vele bedrijven en scholen, zo leveren wij aan het FNV en ook vele andere bedrijven en bijvoorbeeld voor intochten van Sinterklaas en Carnavalsoptochten. Naast de kleine papieren zwaaivlaggetjes leveren wij ook grote stoffen zwaaivlaggen die ook wel gebruikt worden als supportersvlaggetjes. Tevens leveren wij speciale brandvertragende zwaaivlaggetjes met vlamstop. Wij bedrukken de zwaaivlaggen van stof standaard op 115gr/m2 glanspolyester. Afhankelijk van de bedrukking en aantallen zowel full colour als 1 tot 4 kleuren zeefdruk. De stoffen zwaaivlaggetjes leveren wij standaard met een houten stokje. De lengte van de houten stok is circa 2x de hoogte van de vlag. De dikte van het stokje is in verhouding met de lengte. Voor de grote zwaaivlaggen vanaf formaat 50x75cm gebruiken wij witte kunststof stokken.

Bekijk alle mogelijkheden van alle Zwaaivlaggetjes

 

Kortom, zwaaivlaggetjes bedrukken is bij Mijnreclamevlag een fluitje van een cent. Kijk gerust even rond en als u vragen heeft, dan horen we dat uiteraard graag! Bel gerust naar 0297 820949 of stel uw vraag op onze contactpagina.