Sponsor ideeën met vlaggen voor op extra inkomsten voor jouw club

3 Sponsor ideeen met vlaggen.

Wist je dat je met vlaggen eenvoudig extra inkomsten voor jouw club kan vergaren?

In samenwerking met SponsorVisie zetten wij drie leuke tips voor het vergaren van extra inkomsten met vlaggen op een rij.

Sponsor ideeen met Beachflags Tip 1

Een slimme manier om meer geld te verdienen met sponsoring is door gebruik te gaan maken van beachflags. Bijvoorbeeld langs het pad van het hek naar de ingang van het clubhuis vormen deze een zeer opvallende sponsoruiting en het ziet er ook nog eens zeer verzorgd en vrolijk uit. Zeker omdat de kosten per vlag ongeveer 75% goedkoper zijn dan de kosten per bord is het een geweldig alternatief voor de traditionele bordsponsoring. Bovendien kan het, door de lage kostprijs ook tegen een kleine extra bijdrage, aan bestaande sponsors worden aangeboden worden als extra mogelijkheid voor exposure.

Sponsor Ideeen Met Vlaggen Meer Zichtbaarheid Is Meer Geld
Sponsor Ideeen met Vlaggen Meer Zichtbaarheid Is meer geld voor in de clubkas.

Iets te vieren?
Dat is nog makkelijker als er iets te vieren is. Bijvoorbeeld een lustrum of tijdens een toernooi of rondom een kampioenswedstrijd. Dan zijn sponsors vaak bereid om wat extra’s te doen. Zeker als er een leuke tegenprestatie tegenover staat!

Geen eigen accommodatie?

Als je geen eigen accommodatie hebt is bordsponsoring helemaal niet mogelijk. Maar beachflags kunnen dan een slim alternatief zijn. Beachflags zijn zo geplaatst en makkelijk op te bergen. Iets wat met borden of doeken veel minder eenvoudig is.

 

 

Goedkoop beschikbaar
www.mijnreclamevlag.nl biedt beachflags tegen zeer concurrerende tarieven aan. Ze kosten nog geen € 50,- per stuk en bij grotere afname wordt het nog een stuk goedkoper. Bereken hier zelf de eenvoudig de kosten.

Sponsor ideeen met Vlaggenmasten Tip 2

Vlaggenmasten zorgen voor een goede uitstraling van de club en zijn een perfecte manier om je sponsors zichtbaar te maken.

Vlaggen zijn exclusief en veel sponsors zijn dan ook bereid meer voor een vlag te betalen dan voor een bord.

Een vlaggenmast moet natuurlijk wel geïnstalleerd worden. Dat is een eenmalige investering van ca. € 350,- per stuk. Maar dit hoeft helemaal geen drempel te zijn als je zorgt dat de baten voor de kosten uitgaan. Dat kan heel gemakkelijk met een crowdfundingactie.

Een mailtje naar alle leden met een linkje naar het crowdfundingplatform is vaak al voldoende om een sponsor voor elke vlaggenmast te vinden en het daaropvolgende jaar zijn de vlaggensponsors vast en zeker bereid hun sponsoring te verlengen en dan gaat de teller lopen!

Wist je dat jullie, zonder voorinvestering, een crowdfundingcampagne kan starten via www.crowdfundingvoorclubs.nl?

Sponsor ideeen met zwaaivlaggen en autovlaggen Tip 3

Jullie leden en supporters laten natuurlijk graag zien dat ze fan zijn. Dat kan natuurlijk met een mooie vlag boven je bed, maar ook met een zwaaivlag bij een wedstrijd of, onderweg naar je uitwedstrijd, met een autovlag met jouw clublogo. En het mooie is: het levert de club geld op.

Als je binnen jouw club 250 zwaaivlaggetjes voor 5 euro en 50 autovlaggen voor een tientje verkoopt, dan heb je al 1.500 euro verdiend! Bij een kampioenswedstrijd of een lustrum vliegen ze over de toonbank!

Sponsor Ideeen Met Vlaggen Clubvlag Voor Op De Auto
Sponsor Ideeen met Vlaggen, Clubvlag voor op de auto. Leuk om te hebben als clublid en goed voor de clubkas.

Geen risico

Omdat mijnreclamevlag.nl clubs een warm hart toedraagt zorgen wij dat je zonder financieel risico deze vlaggen kunt aanbieden. Door een voorverkoop te doen is een voorinvestering niet noodzakelijk. Stuur gerust een mailtje naar info@mijnreclamevlag.nl dan informeren wij je over de mogelijkheden.

Extra tip: De vlaggen kunnen ook een heel leuke tegenprestatie zijn voor donaties bij een crowdfundingsactie, bijvoorbeeld om de nieuwe vlaggenmasten te financieren.

Samen kunnen wij met u en onze producten ongetwijfeld nog meer goede sponsor ideeen verzinnen die aansluiten bij uw club en haar sponsors. Mail of bel gerust met ons en vraag naar Marco.