Rondevenen Vlag

Vlaggenabonnement

Kokido Vlag

 

 

 

 

 

 

Bij veel bedrijven hangen de vlaggen altijd buiten. In weer en wind, of zelfs met storm. Niemand haalt ze binnen. Het gevolg hiervan is dat ze kapot waaien, en die kapotte vlaggen zijn natuurlijk geen fraai visitekaartje voor uw onderneming. Om dit probleem op te lossen heeft Mijnreclamevlag het vlaggenabonnement geïntroduceerd. U kunt er voor kiezen om te betalen per vervanging wanneer dit nodig is, óf u kiest voor een all-in tarief. Bij het all-in tarief kunt in ten alle tijden gebruik maken van onze vervangservice. Met slechts één telefoontje komen wij de vlaggen voor u vervangen.

Het vlaggenabonnement is al verkrijgbaar vanaf 90 euro per mast per jaar (all-in). Let op: deze dienst is op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar in Mijdrecht en omgeving.

Aangezien de vlaggen bij opdracht in voorraad worden geproduceerd betreft dit geen abonnement dat tussentijds kan worden opgezegd. De looptijd is naar keuze 1 of 2 jaar, en loopt automatisch af en kan tussentijds niet worden opgezegd. Tegen het eind van de looptijd wordt door Mijnreclamevlag een vrijblijvend nieuw voorstel gedaan voor een nieuw contract. Dit biedt groot gemak en hoef je nooit meer elke keer opnieuw vlaggen te kopen.

De prijzen zijn per mast, per jaar. Te betalen bij de eerste levering. Daarnaast kunt u rekenen op een gratis ontwerp bij een abonnement van 1 jaar, en geen bijkomende kosten. De prijzen zijn inclusief het ophangen en afvoeren van de vlag.

Interesse in een vlaggenabonnement? Vul dan in het onderstaande formulier uw gegevens in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.