Cocktailprikkers bedrukkenCocktailprikkers bedrukken (op het vlaggetje) met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of reclame slogan? Dat kunt u voordelig laten doen bij Mijnreclamevlag. Papieren cocktailprikkers voor uw feestje, met uw reclame slogan of logo maken wij graag voor u. Voorbeelden van bedrukking van de vlaggetjes op de cocktail prikkers: Kerst, baby/geboorte, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, restaurants, catering, haringparty, bedrijfslogo/slogan of product promotie.

 

Voordelig cocktailprikkers bedrukken

Onze cocktailprikkers (ook wel partyprikkers, hapjesprikkers of kaasprikkers genoemd) met vlaggetjes worden automatisch geproduceerd. Vandaar dat wij ze zo voordelig kunnen aanbieden en hoe meer u afneemt in uw bestelling des te goedkoper ze worden. Wij werken met een minimale afname van 1.000 stuks cocktailprikkers.

Een feestje is pas compleet als er bitterballen, een blokje kaas of lekkere hapjes worden geserveerd bij de borrel. En niets staat dan zo leuk als dat er kaasprikkers (of cocktailprikkers) met uw reclamekreet -of logo te zien zijn. Het geeft ook een professionele uitstraling voor als u een conferentie, netwerkborrel of congres organiseert. Iedere gast geniet niet alleen van een heerlijk borrelhapje, maar zien iedere keer weer uw logo en/of merkbeleving. Op een evenement of beurs gaan onze prikkers met vlaggetjes ook heel goed samen met bedrukte tafelvlaggen.

 

Hoe wij onze prikkers met vlaggetjes maken

Wij maken onze cocktailprikkers van 135 gr/m2 MC coated papier. MC staat voor Machine Coated en het papier is extra mooi glad en licht glanzend. Door het gladdere papier kan het ook beter tegen een beetje vocht. Het papier is FSC gecertificeerd. De vlaggetjes van circa 25x40mm worden verlijmd aan een houten prikker met lengte circa 70mm. Onze cocktailprikkers worden hygiënisch volgens de hoogste standaarden geproduceerd en verpakt per 50 stuks.

Bekijk alle mogelijkheden voor het bedrukken van Cocktailprikkers

 

Voor ieder evenement een cocktailprikker!

Gaat u iets organiseren en vindt u het leuk om op een heerlijke manier zichtbaar te zijn? Dan is cocktailprikkers bedrukken een hele goede optie. Denk dan aan onze speciale prikkers voor bijvoorbeeld uw:

  • haringparty, heerlijk stukjes haring geserveerd met uw logo;
  • bedrijfsfeest, waar u wellicht ook klanten en/of andere belangrijke relaties wilt uitnodigen;
  • huwelijksfeest, u kunt natuurlijk ook andere elementen op uw cocktailprikkers laten bedrukken zoals een trouwdatum;
  • zakelijk evenement, zoals een congres of bijeenkomst.

Kortom, cocktailprikkers bedrukken is bij Mijnreclamevlag een fluitje van een cent. Kijk gerust even rond en als u vragen heeft, dan horen we dat uiteraard graag! Bel gerust naar 0297 820949 of stel uw vraag op onze contactpagina.