Cocktailprikkers bedrukkenCocktailprikkers bedrukken (op het vlaggetje) met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of reclame slogan kunt u voordelig laten doen bij MijnReclameVlag. Papieren cocktailprikkers voor uw feestje, met uw reclame slogan of logo maken wij graag voor u. Voorbeelden van bedrukking van de vlaggetjes op de cocktail prikkers: Kerst, baby/geboorte, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, restaurants, catering, haringparty, bedrijfslogo/slogan of product promotie.

Voordelig cocktailprikkers bedrukken

Onze prikkers met vlaggetjes worden automatisch geproduceerd. Vandaar dat wij ze zo voordelig kunnen aanbieden en hoe meer u afneemt in uw bestelling des te goedkoper zijn de cocktailprikkers. Wij werken met een minimale afname van 1.000 stuks.

Een feestje is pas compleet als er bitterballen, een blokje kaas of lekkere hapjes worden geserveerd bij de borrel. En niets staat dan zo leuk als dat er cocktailprikkers met uw reclame kreet of logo op de cocktailprikkers staan.

Wij maken deze cocktailprikkers van 135 gr/m2 MC coated papier. MC staat voor Machine Coated het papier is extra mooi glad en licht glanzend. Door het gladdere papier kan het ook beter tegen een beetje vocht. Het papier is FSC gecertificeerd. De vlaggetjes van circa 25x40mm worden verlijmd aan een houten prikker lengte circa 70mm. Onze cocktailprikkers worden hygienisch volgens de hoogste standaards geproduceerd en verpakt per 50 stuks. Denk aan speciale prikkers voor uw Haringparty, bedrijfs -of huwelijksfeest. Ook wel Partyprikkers, haringvlaggen, hapjesprikkers, cocktailprikkers en cocktailvlaggetjes genoemd. Cocktailprikkers bedrukken doet u bij MijnReclameVlag!

Bekijk alle mogelijkheden voor het bedrukken van Cocktailprikkers