Mijnreclamevlag is voor al uw vlaggen de juiste leverancier, naast het bedrukken van Tafelvlaggen, Banners, Cocktailprikkers, Vlaggenlijnen enz. kunt u bij ons ook terecht voor bootvlaggen bedrukken. Direct een offerte voor het bedrukken van uw bootvlaggen?

Bekijk hier de bootvlaggen

Bootvlaggen bedrukken wij op 160gr/m2 spunpoly in drie korte stappen. U kunt bij ons uw vlaggen direct online bestellen, makkelijker kunnen wij het niet voor u maken. Mijnreclamevlag.nl is de vlagspecialist voor al uw bedrukte doeksoorten en vlaggen . Standaard maken wij onze bootvlaggen van 160gr/m2 spun ofwel spunpoly van de beste kwaliteit. Bootvlaggen werken wij standaard af met stevig koord en lusje en uiteraard rondom gezoomd en dubbel gestikt.

Wat zijn Bootvlaggen?

Bootvlaggen zijn een door de vlaggenmarkt bedachte naam. In feite kan iedere vlag gebruikt worden als bootvlag. Echter in de nautische sector is er een enorme vraag naar vlaggen van katoen. Vroeger werden vlaggen gemaakt van katoen, inmiddels gebeurt dit al tijden niet meer. Speciaal voor de nautische sector maken wij speciaal vlaggen die er uitzien als katoen, deze zijn echter gemaakt van een speciaal bewerkte polyester draad. Tevens wordt er met bootvlaggen in de markt bedoeld met bootvlaggen de kleinere soort vlaggen. Maar er zijn zat schepen waarop zeer grote vlaggen hangen. Aangezien vlaggen op schepen veelal aan een vlaggenstok worden gehangen of in het want maken wij ze altijd met stevig koord en lus. Op open water is er altijd meer wind, deze bootvlaggen zijn net wat steviger dan de standaard reclamevlaggen en ze gaan dus net wat langer mee. Andere benamingen voor deze vlag zijn scheepsvlaggen en een geus.

Doeksoorten vlaggen

Standaard gebruiken wij 115gr/m2 polyglans het meest gebruikte doeksoort voor vlaggen. Echter voor deze bootvlaggen maken wij van het traditionele en extra stevige 160gr/m2 spunpoly doeksoort . Dit doeksoort heeft wat meer zaken om rekening mee te houden deze vlaggen kunnen uitsluitend worden bedrukt met 1 tot 4 volle kleuren zeefdruk. Geen full color en geen kleurverloop van licht naar donker. Voor de kleuren hebben wij ook opgave van de kleuren in PMS .. C kleuren nodig, eventueel kunnen wij hierbij helpen.

Vlag soorten

Er zijn velen benamingen voor de verschillende vlaggen die op de markt zijn, soms zijn er officiële benamingen maar vaak worden benamingen door elkaar gebruikt. Zo wordt een kleine vlag op een boot(afhankelijk van de plaats op de boot),  bootvlag genoemd maar ook geus of geusje, Aan een vlaggenstok aan de gevel wordt een vlag ook wel gevelvlag genoemd en in een vlaggenmast, de mastvlag!

Laat uw Bootvlaggen voordelig en snel bedrukken bij Mijnreclamevlag.nl