Bestanden aanleveren voor mijnreclamevlag vlaggen bedrukken

Bestanden aanleveren voor mijnreclamevlag. Voor het behalen van het beste resultaat hebben wij ook de beste bestanden nodig. Voor de verschillende producten die wij kunnen bedrukken met uw reclame kan de exacte aanwijzing soms net wat anders zijn.

In hoofdlijnen geld hetzelfde het beste kunnen wij overweg met een .ai of .eps bestand dat is opgemaakt in de juiste verhouding. De kleuren erin aangeven in PMS C kleuren. Het belangrijkste is dat het vectoren bestanden zijn.

Wij krijgen regelmatig vragen over afloop en snijlijnen. Dit is echter bij de meeste producten niet nodig. Indien wij een bestand ontvangen met de afbeelding zoals de vlag (of ander product) moet zijn na zomen of snijden zorgen wij voor de rest, wel zo makkelijk.

Bestanden verzenden

Graag zodra u uw bestelling heeft gedaan uw bestanden uploaden via deze link.

U ontvangt van ons een productietekening ter goedkeuring. Let op de levertijd zoals genoemd op onze website bij uw product gaat pas in na ontvangst van uw goedkeuring op onze productietekening. Na goedkeuring van onze productietekeningen gaat uw bestelling in productie en kan deze niet meer worden gewijzigd noch geannuleerd.

Gratis uw ontwerp maken en bestanden indien benodigd

Indien u geen goede grafische bestanden heeft, dat geeft niet, stuurt u ons alsjeblieft wat u wel heeft. Desnoods een schets en aanwijzingen over kleuren, of alleen een logo o.d. Wij maken dan voor u een of enkele ontwerpen ter keuze. Bij bestellingen boven de €500,- doen wij dit gratis. Hou er wel rekening mee dat een dergelijk traject dus ook de levertijd opschuift aangezien die pas in kan gaan na goedgekeurde productietekening(en).

Tips om teleurstellingen te voorkomen.

  • Geef altijd de kleuren aan in PMS C kleuren, bij zeefdruk is dit noodzakelijk!
  • Werk het liefst met afbeeldingen en bestanden in vectoren alleen die kunnen eindeloos worden vergroot, bij zeefdrukken is dit noodzakelijk!
  • Bij full colour bestanden en of grote foto’s, zorg voor een werkelijke grote 1:1 van 150dpi (circa 60 dots per cm ware grote) indien de afbeelding op groter afstand wordt bekeken mag dit wel lager zijn. Lever dergelijke bestanden aan in liefst .tiff of hoge kwaliteit .pdf
  • Hou de randen rondom vrij van tekst en maak ook geen strakke lijnen langs randen, die kunnen net wegvallen of bijvoorbeeld net wat schuin worden.

Voor diverse producten hebben wij ook speciale formats voor het opmaken van uw grafisch bestand. Zie onderstaand, overigens adviseren wij dit alleen te laten doen door een graficus. Laat het anders liever aan ons over.

links naar diverse nog up te loaden bestanden indien ze er nog niet staan bel of mail ons dan regelen wij dit direct.